Home fotograf nunta Oradea video digital nunta Oradea Contact

Despre noi

De ce sa ne alegeti pe noi?

Pentru ca avem:

- Experienta in domeniul foto-video 18 ani;

- Mirii au posibilitatea sa isi aleaga albumul foto dintr-o varietate de 22 de modele.

- O foarte buna comunicare cu clientii nostri, dar si punctualitate, seriozitate si profesionalism;

- Cameramanul si fotograful prezenti pe tot parcursul evenimentului - acasa, primarie, biserica, parc, restaurant pana dimineata;

- Va oferim servicii de fotografiere pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, poze de prezentare si de studio, fotografierea si filmarea intregului eveniment va fi realizata cu echipamente digitale profesionale NIKON, CANON si PANASONIC. In caz de nevoie pentru o calitate superioara a filmarii vor fi folosite lumini suplimentare.

- Fotografiile vor fi filtrate, retusate si prelucrate, iar in final va veti bucura de amintiri de neuitat.

- Fotografierea se realizeaza cu un aparat foto full-frame NIKON D610.

- Filmarea se realizeaza cu o camera PANASONIC ultra HD 4K de ultima generatie.

- Pachetele de servicii pot varia de la simplu la complex, in functie de dorintele dumneavoastra si pastreaza o linie de preturi, accesibila pentru toate categoriile de dorinte.

Deseori sunt cupluri nemultumite de imaginile de la evenimentul lor. Dorind, probabil, sa faca economie multi miri se bazeaza pe camerele digitale ale prietenilor sa chiar ale rudelor. De ce sa nu economisim niste bani si sa apelam la prieteni?

Ei bine, nu e tocmai asa.

Spre deosebire de alte fotografii si filme pe care le puteti reface de cate ori este nevoie, cele de la nunta imortalizeaza momente unice care se fac o singura data in viata.

Fotografii si cameramanii buni se gasesc greu si sunt foarte ocupati, de aceea alegerea trebuie facuta cu cateva luni inainte de nunta.Convertor valutar